headhunters.nl

Loopbaancoaching

Op zoek naar richting in uw carrière?

Met loopbaancoaching krijgt u inzicht in u huidige situatie en ontdekt u waar ruimte voor vernieuwing en/of verdieping ligt. Het biedt, naast inzicht en bewustwording, een heldere kijk op uw wensen voor de toekomst.

Loopbaancoaching is onder meer geschikt voor mensen die door omstandigheden op zoek zijn naar een nieuwe baan of een vervolgstap/carrièreswitch willen maken, maar ook expats die zich oriënteren op een terugkeer naar Nederland.

Onze loopbaancoach, Frédérique Groen, heeft twintig jaar aan expertise op het gebied van executive search en uitgebreide ervaring als gediplomeerde Loopbaanadviseur/-coach. Deze combinatie maakt van haar dé geschikte partner om u te begeleiden van werk naar werk.

Hoe verloopt het traject?

Voorafgaand aan het traject vindt een kennismakings- en intakegesprek plaats om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Hierna bespreken wij het carrièreverloop en brengen in kaart waar uw kracht, interesses en talenten liggen en waar u daadwerkelijk energie van krijgt. Wij richten ons er samen op om u effectiever en bewuster een vervolgkeuze te laten maken. Door te reflecteren vergroten wij uw zelfkennis, zodat u ook zelf de wegen naar verandering ontdekt en zo uw doelen kunt realiseren.

Vervolgens onderzoeken wij in welk type functie en organisatie u het beste tot uw recht komt. Ook besteden wij aandacht aan hoe uw ambities vertaald kunnen worden naar realistische kansen in de markt. Als sparringpartner en creatief meedenker ondersteunt Frédérique u in uw zoektocht en als objectief waarnemer confronteert zij u met uw (on)mogelijkheden.

Uiteindelijk kijkt zij kritisch naar het cv, neemt zij het LinkedIn-profiel onder de loep en geeft zij advies op wat anders kan en u een grotere kans van slagen geeft bij het vinden van een nieuwe baan.


Ga het gesprek aan met Frédérique!

Meer weten over het traject en de tarieven van Loopbaancoaching? Neem contact op met onze loopbaan-coach, Frédérique Groen, via +31 (0)6 50 90 03 35 of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier!

Naar de website »