headhunters.nl

Referentie, research of headhunter nodig?

Is een referentiecheck wel nodig?

Zes van de tien nieuwe medewerkers verlaat een nieuwe werkgever binnen twee jaar na aanstelling, 15% zelfs binnen één jaar. Een goed uitgevoerde referentiecheck biedt, anders dan bij een kostbare en tijdrovende assessment, een uitstekend middel om snel en effectief waardevolle input te krijgen over de match tussen uw organisatie en de kandidaten die u op het oog hebt.

Referentiechecks zijn er in verschillende vormen, van een volledig online uitgevoerde check tot telefonische of face-to-face interviews met referenten. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die onze partners bieden!

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt vrijblijvend en kosteloos meer informatie over referentiechecks!

» Meer over referentiechecks weten? «

Lastige vacature?

U hebt een nieuwe vacature en kunt deze intern niet invullen. Een logische stap is om een executive search bureau in te schakelen om samen met u op zoek te gaan. Maar wat is nu het beste bureau voor uw specifieke vacature?

Nederland telt meer dan 7.000 arbeidsbemiddelingbureaus (bron: KvK, 2013), waarvan er ongeveer 2.000 actief zijn in werving en selectie. Ruim 400 kantoren, de headhunters en executive search bureaus, zijn actief in de top van de markt, gericht op vacatures met een salaris vanaf € 60.000.

Van deze 400 kantoren heeft Headhunters.nl een selectie gemaakt van 250 headhunters, ingedeeld op o.a. branche, aantal plaatsingen en tarief. Met onze kennis van de markt kunnen wij u optimaal adviseren bij het vinden van de juiste headhunter(s) voor uw vacature.

Laat hieronder de gegevens over uw organisatie en vacature achter en een van onze consultants neemt binnen twee uur na ontvangst contact met u op.

» Neem contact met mij op «

Het grootste executive search bureau ter wereld in termen van omzet is Korn/Ferry.

Ondersteuning in uw search naar toptalent

Heeft uw organisatie een professionele corporate recruitment-afdeling en houdt u de procedure het liefst zoveel mogelijk in eigen beheer teneinde kosten te besparen? Dan kunnen wij u met behulp van onze headhunter-pool en de kandidatendatabase van Lintberg snel voorzien van een kwalitatief hoogstaande shortlist van beschikbare kandidaten. Hiermee bespaart u veel kostbare tijd en kunt u zich richten op het voeren van de uiteindelijke gesprekken.

» Neem contact met mij op «