headhunters.nl

Wordt u als bureau zelf wel gevonden?

Op zoek naar extra naamsbekendheid?

In samenwerking met onze partnersites, waaronder HeadhuntersinNederland.nl (het grootste overzicht van Nederlandse headhunters en executive search bureaus) en Lintberg (het € 100k+ platform voor headhunters), kunnen wij u als executive search bureau vrijblijvend advies geven over de verschillende opties om uw online en offline naamsbekendheid te vergroten.

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen binnen twee uur contact met u op over de beschikbare mogelijkheden voor uw organisatie.

» Neem contact met mij op «

Uw volgende opdracht via Headhunters.nl?

Headhunters.nl krijgt regelmatig aanvragen binnen van corporate recruiters die op zoek zijn naar de juiste headhunter voor de invulling van specifieke vacatures. Met name in het executive segment vanaf € 80.000.

Headhunters.nl werkt doorlopend aan een actuele pool van executive search bureaus, met als gezamenlijk kenmerk dat alle aangesloten headhunters uitblinken in een bepaalde branche of vakgebied. Om onze corporate klanten continu van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien, is het voor ons belangrijk de bureaus zo veel mogelijk persoonlijk te kennen. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of laat uw gegevens achter, zodat wij kunnen beoordelen voor welke opdrachten uw bureau in aanmerking komt.

» Neem contact met mij op «

Op zoek naar de juiste topkandidaat

U bent voor uw opdrachtgever op zoek naar de juiste kandidaat, maar hebt moeite hem of haar te vinden in uw eigen netwerk? Wij helpen u graag verder.

Lintberg, het € 100k+ vacature- en kandidatenplatform van Nederland, biedt in dit geval de uitkomst. Met meer dan 25.000 geregistreerde topkandidaten, enkel toegankelijk voor geregistreerde headhunters en executive search bureaus, is Lintberg de perfecte aanvulling op uw direct search approach en persoonlijke netwerk.

(Re)search ondersteuning

Lintberg biedt ook uitgebreide (re)search-ondersteuning voor u als headhunter. Een persoonlijk toegewezen consultant uit het search-vak handelt binnenkomende reacties af en voert telefonische kandidatenscreenings uit in de beginfase van de procedure, maar zoekt desgewenst ook met u mee in cv-database of daarbuiten. Het uiteindelijke doel is een kwalitatieve shortlist van beschikbare kandidaten die voldoen aan uw criteria, binnen zo kort mogelijke tijd.