headhunters.nl

Hulp bij het vinden van headhunters?

Executive search in Nederland

Voor opdrachtgevers is het vaak lastig om de juiste headhunter of het juiste executive search bureau te vinden. Vaak worden bestaande relaties ingeschakeld of wordt er een beroep gedaan op grote en bekendere Executive search kantoren. Zeker wanneer u als opdrachtgever niet met grote regelmaat een headhunters hoeft in te schakelen is het soms lastig zoeken.

Headhunters.nl is een initiatief van Lintberg, hét headhunter netwerk van Nederland. Meer dan 250 headhunters publiceren via het Lintberg netwerk hun aanbod van topvacatures en gebruiken onze exclusieve database met topkandidaten ter ondersteuning van hun direct search. Wij kennen en spreken deze headhunters dagelijks, wij weten waar ze mee bezig zijn, waar hun specialiteiten liggen, hoe zij presteren en welke tarieven zij rekenen. Daarnaast beschikken wij over meer dan 5.000 headhunter reviews met ervaringen en waarderingen, samengesteld door onze kandidaten. Al deze kennis delen wij graag met u.


Kosteloos & vrijblijvend advies ontvangen?

Neem contact op met Thomas Verbeeck (mede-oprichter van Lintberg) via +31 (0)294 76 72 74 of per e-mail voor een vrijblijvend advies over de beste headhunter voor uw vacature. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande formulier.